Aanbod

WOD

De workout of the day (WOD) is de kern van crossfit. De WOD is een gevarieerde intensieve training, waarin je de geleerde skills in de praktijk brengt. 
Elke les is opgebouwd uit een warming-up, skill-training en de WOD. Er zijn altijd schalingsmogelijkheden, waardoor iedereen ongeacht niveau of fysieke gesteldheid kan meedoen aan de WOD. Na de les kan je jouw score loggen in de WOD app, waardoor je inzicht krijgt in de progressie die je maakt.

Open/Strength

Tijdens de Open & Strength uren kan je zelfstandig werken aan het verbeteren van je technieken, vergroten van je kracht of zelf een WOD uitvoeren. Er is tijdens deze uren geen begeleiding van onze coaches. 

Gymnastics

In de GYM lessen ligt de focus op het verder verbeteren van de gymnastic skills die je in de WOD regelmatig tegen komt. Denk bijvoorbeeld aan handstand walks, muscle ups en handstand push-ups. In groepen van maximaal 8 personen wordt uitgebreid stil gestaan bij het aanleren en perfectioneren van je techniek en bouw je kracht op. 

Olympic weightlifting

In de Olympic Weightlifting (OLY) lessen ligt de focus op het verbeteren van de weightlifting skills die je in de WOD regelmatig tegen komt. Denk bijvoorbeeld aan deadlifts, push & jerks en alle mogelijke squats. In groepen van maximaal 8 personen wordt uitgebreid stil gestaan bij het aanleren en perfectioneren van je techniek en bouw je kracht op.

Personal Training

Wil je graag werken aan je gezondheid en fitheid, maar zie je het (nog) niet zitten om dit nu te doen in groepsverband? Kies dan voor Personal Training van Crossfit Unreal. Via één op één begeleiding van een vaste gecertificeerde personal trainer, werken we samen aan het concretiseren van jouw fysieke en mentale doelen en het behalen hier van. 

Food

Voeding is een heel belangrijk aspect binnen je training. Of je nu wilt afvallen, meer spiermassa wilt opbouwen of in het algemeen gezonder wilt gaan eten. Bij Crossfit Unreal bieden we voedingsadvies op maat. Tijdens een uitgebreide intake kijk je samen met onze diëtist waar je nu staat, wat je doelen zijn en hoe je die kunt bereiken. Je ontvangt een voedingsschema op maat en hebt verschillende 1 op 1 afspraken om de voortgang te bespreken.

Bedrijven/Teams

Crossfitten met je bedrijf of team? Neem contact op met ons voor de mogelijkheden.

Teens

Teens tussen 12 en 18 jaar oud kunnen mee doen aan de Teens lessen. De lessen lijken qua opbouw op de reguliere WOD lessen, maar zijn specifiek gericht op tieners. Samen met leeftijdsgenoten de technieken van crossfit aanleren en ondertussen onder goede begeleiding jezelf uitdagen, spieren kweken en werken aan je conditie. 

ROMWOD

Naast het uitbouwen van je kracht en het aanleren van de juiste technieken, zijn flexibiliteit en lenigheid van groot belang. Om die reden is er in de WOD lessen altijd aandacht voor het vergroten van je mobiliteit en kan je na een WOD mee doen aan een ROMWOD les. In minder dan een half uur werk je aan het vergroten van je flexibiliteit en lenigheid en ga je met een uitgerust hoofd naar huis.

Gratis Proefles?
Meld je nu aan voor een proefles!