Aanbod

WOD

De workout of the day (WOD) is de kern van crossfit. De WOD is een gevarieerde intensieve training, waarin je de geleerde skills in de praktijk brengt. 
Elke les is opgebouwd uit een warming-up, skill-training en de WOD. Er zijn altijd schalingsmogelijkheden, waardoor iedereen ongeacht niveau of fysieke gesteldheid kan meedoen aan de WOD. Na de les kan je jouw score loggen in de WOD app, waardoor je inzicht krijgt in de progressie die je maakt.

Open/Strength

Tijdens de Open & Strength uren kan je zelfstandig werken aan het verbeteren van je technieken, vergroten van je kracht of zelf een WOD uitvoeren. Er is tijdens deze uren geen begeleiding van onze coaches. 

Gymnastics

In de GYM lessen ligt de focus op het verder verbeteren van de gymnastic skills die je in de WOD regelmatig tegen komt. Denk bijvoorbeeld aan handstand walks, muscle ups en handstand push-ups. In groepen van maximaal 8 personen wordt uitgebreid stil gestaan bij het aanleren en perfectioneren van je techniek en bouw je kracht op. 

Olympic weightlifting

In de Olympic Weightlifting (OLY) lessen ligt de focus op het verbeteren van de weightlifting skills die je in de WOD regelmatig tegen komt. Denk bijvoorbeeld aan deadlifts, push & jerks en alle mogelijke squats. In groepen van maximaal 8 personen wordt uitgebreid stil gestaan bij het aanleren en perfectioneren van je techniek en bouw je kracht op.

ROMWOD

Naast het uitbouwen van je kracht en het aanleren van de juiste technieken, zijn flexibiliteit en lenigheid van groot belang. Om die reden is er in de WOD lessen altijd aandacht voor het vergroten van je mobiliteit en kan je na een WOD mee doen aan een ROMWOD les. In minder dan een half uur werk je aan het vergroten van je flexibiliteit en lenigheid en ga je met een uitgerust hoofd naar huis.

Food

Voeding is de basis van onze fitheid. Gezondheid en dus ook onze trainingen zijn afhankelijk van voeding en daarom bieden we bij CrossFit Unreal ook hierin ondersteuning. Dit doen we aan de hand van het programma Nutrition 101, waarin je door de coach gedurende een aantal maanden begeleiding krijgt om te komen tot een voedingspatroon die past bij jou en je zal ondersteunen in je gezondheid en trainingen.

Bedrijven/Teams

Crossfitten met je bedrijf of team? Neem contact op met ons voor de mogelijkheden.

Fysio

CrossFit Unreal staat voor kwaliteit van bewegen. Onze coaches zijn dan ook allemaal gediplomeerde CrossFit coaches. Zo bieden we onze leden de juiste begeleiding.

Daarnaast werken wij samen met Master Sportfysiotherapeute en Leefstijlcoach Thirza Alberts-Prinsen van Fysiotherapie De Graven Esch. Onze coaches kunnen bij haar terecht voor vragen over begeleiding van leden en onze leden kunnen zelf wekelijks bij haar terecht in het inloopspreekuur.

Gratis Proefles?
Meld je nu aan voor een proefles!