Coach of the week: Barbara Wolf

MEET THE COACH: BARBARA WOLF

Hoi hoi! Ik ben Barbara Wolf, 32 jaar en woon samen met mijn vriend in Almelo. Ik heb de opleiding Commerciële Economie gevolgd aan het Saxion in Enschede en werk als content marketeer bij Wegter Grootverbruik in Oldenzaal. 

Jarenlang heb ik gefitnest maar miste daarin altijd de echte uitdaging. 5,5 jaar geleden ontdekte ik CrossFit via een vriendin. Vanaf het begin was ik meteen verslaafd en ben dan ook zeker 4 á 5 keer per week in de box te vinden om zelf te trainen.

Vanaf januari 2020 ben ik begonnen als weightlifting- en crossfitcoach en mag ik me nu aansluiten bij het gezellige en enthousiaste team van Crossfit Unreal. Naast CrossFit vind ik weightlifting erg cool! In september 2020 heb ik mijn certificaat “Junior Weightlifting coach niveau 1 & 2” mogen halen. 

Ik vind het ontzettend gaaf om mensen te begeleiden, aan te moedigen en ze te helpen om fitter te worden. Een hechte en gezellige community vind ik erg belangrijk!  

Ik heb veel zin om jullie allemaal beter te leren kennen en hopelijk tot snel! ?

Related Posts

Leave a comment