Crossfit Unreal start nieuwe vestiging in Almelo!

 

Nieuwe vestiging in Almelo!

Crossfit Unreal staat voor hoge kwaliteit CrossFit trainingen vanuit een persoonlijke benadering en met oog voor elkaar. Drie jaar terug zijn we volgens deze visie gestart in Rijssen. Inmiddels hebben we hier een prachtige box neergezet waar onze members wekelijks met heel veel plezier komen sporten.

Een van de doelen voor 2021 is uitbreiding van onze box met een locatie in Almelo. Door het recente bericht dat Barbers & Barbells stopt, is er voor ons nu een kans ontstaan die we met beide handen aangrijpen. 

Per 1 december 2020 start Crossfit Unreal dus met een nieuwe vestiging in Almelo. Natuurlijk blijven we ook in Rijssen de hoge kwaliteit en persoonlijke benadering bieden waar wij als Unreal voor staan.

We nemen Barbers & Barbells niet over, maar starten onze eigen crossfit box in het pand dat tot voorheen door hen werd gebruikt. Met ingang van maandag 23 november 2020 bieden we al lessen aan in Almelo, zodat de oud-leden van Barbers & Barbells lekker kunnen blijven sporten.

De komende tijd nemen we jullie natuurlijk mee in deze ontwikkeling.

Interesse? Stuur vrijblijvend een persoonlijk bericht via Facebook of Instagram, dan plannen we je in voor een gratis proefles.

 

Leave a comment