Meet the member: Aniek van Brussel

MEMBER OF THE WEEK: Aniek van Brussel

Hoi! Ik ben Aniek van Brussel. Ik kom uit Rijssen, maar woon sinds kort samen met mijn vriendin in Lemelerveld. In het dagelijks leven werk ik als begeleider op een woongroep met 5 jongens met een ernstige verstandelijke beperking. Naast CrossFit speel ik al ruim 15 jaar volleybal bij Rivo.

Ik ben nu iets meer dan een jaar lid van Crossfit Unreal, aangestoken door allebei mijn zussen! Na m’n eerste les was ik gelijk enthousiast en dat enthousiasme is alleen nog maar meer geworden. (Zelfs nu ik er een halfuur voor moet rijden!) Elke WOD is anders en je wordt elke keer weer uitgedaagd om tot het uiterste te gaan. Ik heb vaak trotse momenten tijdens de lessen, omdat je zelf merkt hoe snel je vooruit gaat. Meer gewicht aan je stang, een skill die steeds beter gaat of ineens lukt! Ik vind het erg leuk om naast de gewone lessen ook de gymnastics lessen te volgen.

Voor en na een WOD is het vaak gezellig om even te kletsen, de kerst WOD op 2e kerstdag was echt super leuk en de avonden die georganiseerd werden sprongen er voor mij wel echt uit. De ladiesnight en het 2-jarig bestaan waarbij we met een deel nog in Lucky zijn beland waren echt heel gezellig! Leuk om elkaar ook buiten het sporten om te leren kennen!

Related Posts

Leave a comment