Meet the member: Henri ter Denge

MEMBER OF THE WEEK: Henri ter denge

Hoi! Ik ben Henri ter Denge. Getrouwd met Petra en vader van Niek. 

Ik werk bij Demcon als Prototyping Engineer. Als proto engineer help je mee met het ontwikkelen van nieuwe apparatuur in diverse disciplines. Denk hierbij aan een volledig automatische aspergesteker tot medische apparatuur zoals bijv. beademingsapparatuur. (heel erg actueel in deze coronatijd)

Ik ben sinds januari 2020 lid bij Crossfit Unreal. Voordat ik begon met CrosFfit reed ik wielerwedstrijden. In februari 2018 kwam ik tijdens een wedstrijd hard ten val waaraan ik nogal wat letsel overhield. Na maanden van revalideren toch terug op de fiets gekropen. Niet om te koersen maar om te toeren. Ik miste echter de uitdaging en competitie in het toerfietsen. Via een vriendin kwam ik bij Crossfit Unreal voor een paar proeflessen crossfit. Ik vond het meteen leuk! De groepslessen, de aandacht voor houding en techniek van de coaches, de interactie met andere leden en het compleet stuk gaan van een WOD waren voor mij aanleiding om lid te worden van Crossfit Unreal.

Tijdens het CrossFitten heb ik geen specifiek moment waarop ik denk: “Wat ben ik nou toch aan het doen?”. Ik verbaas mezelf vooral dat ik dit allemaal nog weer kan. Voor, tijdens en na de WOD is er vaak wel tijd voor een praatje met een anderen. Dit is heel anders dan bijvoorbeeld bij een sportschool waar men niet alleen spiergroepen isoleert maar ook zichzelf doormiddel van een grote koptelefoon. 

Meer weten over CrossFit Unreal? Bekijk de over ons pagina!

Leave a comment