Meet the member: Laurens

MEMBER OF THE WEEK: Laurens

Hoi, ik ben Laurens en ben 26 jaar. Ik woon in Rijssen samen met mijn vrouw en dochtertje van bijna 2.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de Politie. Ik ben nog in opleiding aan de politieacademie en ben bezig met de laatste fase hiervan.

In december 2019 ben ik begonnen met de intro lessen bij CrossFit Unreal. Na een aantal intro lessen was ik zelf nog niet gelijk verkocht aan de crossfit. Ik begon een beetje te twijfelen of dit wel wat voor mij was. In januari/februari vroegen Dennis (trainer) en mijn collega Ivo die ook bij Unreal traint, waarom ik niet meer kwam. Beide overtuigden mij om eens met een gewone les mee te doen. Dat heb ik gedaan. Na een paar lessen vond ik het toch aardig leuk worden. Toen ik eenmaal de smaak te pakken kreeg, kwam het corona virus om de hoek kijken. Tijdens de periode van gesloten sportscholen heb ik vrij weinig getraind. Toen eenmaal de crossfit weer open ging ben ik het crossfitten weer lekker op gaan pakken. Ik probeer nu 3 keer per week te trainen!

De meest gezellige momenten voor mij zijn tot nu toe de lessen. Ik had gehoopt dat het meest gezellige moment afgelopen zaterdag was geworden tijdens “Food en Drinks” maar deze kon helaas niet doorgaan vanwege de maatregelen omtrent corona!
Trotse momenten zijn toch wel dat je een WOD binnen de tijd haalt.

Ook een proefles mee doen? Bekijk dan de pagina om je aan te melden via WODapp.

Related Posts

Leave a comment