Meet the member: Mariska Oude Geerdink

MEMBER OF THE WEEK: Mariska oude geerdink

Hoi! Ik ben Mariska, 28 jaar en woon samen met Bob (onze trainer) in Almelo.

Ik werk al ruim 10 jaar met een super leuk product! Trouwjurken! Ik werk namelijk bij een bruidsmode groothandel in Oldenzaal en ben verantwoordelijk voor de customer service en logistics. Een ontzettend leuk divers beroep waarbij ik ook regelmatig op internationale beurzen sta.

Voordat ik aan Crossfit begon was ik niet perse heel actief met een sport bezig. Ik deed wel eens wat voor mij zelf thuis maar ik kon mij er niet toe zetten om naar een sportschool te gaan, die drempel was heel hoog voor mij, ik durfde niet goed, bang om te falen…
Ik heb ben relatief klein en qua gewicht zat ik altijd rond de 48 kilo, vrij tenger dus! Ik wou wel graag wat doen om juist wat meer “body” te krijgen, iets meer in gewicht aankomen.

En toen leerde ik Bob kennen, hij gaf destijds nog les in Almelo en na een aantal maanden deed ik een proefles mee, meteen verkocht natuurlijk! Na een paar jaar besloot Bob voor zichzelf te beginnen en zijn wij samen het avontuur aangegaan in Rijssen en startte Bob Crossfit Unreal!

Mijn meest trotse moment was toch wel mijn eerste bar muscle up! Maar wat nog veel leuker was… is dat de mensen die nog aanwezig waren in de box nog veel enthousiaster waren dan ik haha, dat maakt het sporten in onze box ook zo leuk, iedereen sleept je erdoor, moedigt je aan en is oprecht enthousiast wanneer jij een nieuwe PR zet.

Het meest gezellige moment bij Crossfit Unreal… dit klinkt heel cliché maar ik rij bijna elke avond met een grote glimlach naar huis wanneer ik ben geweest, lekker na kletsen met iedereen! (ben ik heel goed in) Ik presteer het weleens om later thuis te komen dan Bob! Maar een van de meest legendarische avonden was toch wel ons 2 jarig bestaan met de afsluiter in Lucky! Schaamteloos dansen en slap auwehoeren, we zijn niet alleen een groepje mensen die met elkaar sport maar er ontstaan hechte vriendschappen! Een super leuke CrossFit box met leuke leden en goede trainers, onze box waar ik ontzettend trots op ben!

Related Posts

Leave a comment