Meet the member: Nadine Timmerman

MEMBER OF THE WEEK: Nadine Timmerman

Hi! Mijn naam is Nadine Timmerman, 21 jaar en kom uit Rijssen. Sinds kort ben ik begonnen in het MST Enschede als cardiologie verpleegkundige.

Ik ben vanaf vorig jaar september lid bij Crossfit Unreal, dat is precies een jaar! Het meest prettige aan crossfit is dat je elke keer weer je grenzen opzoekt en jezelf blijft uitdagen. En je kunt natuurlijk ook lekker je hoofd leeg maken. Elke les die ik volg met de leden is gezellig met daarbij als hoogtepunten de uitjes en de kerst WOD. Voordat ik ben begonnen met crossfit zat ik al sinds mijn 15e bij de fitness. Daarnaast heb ik veel hardgelopen met in 2017 zelfs een halve marathon als mijpaal!

Ook benieuwd naar CrossFit? Neem dan contact op voor een proefles of lees de andere Meet the member berichten hieronder.

Related Posts

Leave a comment