Meet the member: Sharon ten Berge

Hoi! Ik ben Sharon ten Berge. Ik ben 20 jaar en woon in Rijssen.
Ik werk als doktersassistente bij huisartsenmaatschap Respons, dit is een huisartsenpraktijk in Hengelo. Tijdens deze coronaperiode help ik ook bij een test straat in Bentelo, daar neem ik coronatesten af.

Sinds eind september zit ik bij CrossFit Unreal. Hiervoor sportte ik bij Fit Industry (naast Unreal). Elke keer als ik langs Unreal reed om naar Fit Industry toe te gaan, dacht ik wat lijkt crossfitten mij gaaf! Totdat ik een keer zag dat ze een handstand moesten maken. Dat is 1 ding wat ik echt nooit durfde te doen. Toch heb ik samen met 3 andere vriendinnen waar ik altijd al mee sportte ons op gegeven voor introlessen CrossFit. We waren allemaal erg enthousiast. Ik heb me direct uitgeschreven bij de sportschool en aangemeld bij Unreal. Wel met het idee in mijn achterhoofd, als we op de kop moeten staan voor een oefening doe ik wel een andere oefening.

“Een echte Unreallie”

Daarna deed ik als een echte Unreallie aan de eerste WOD mee. En je raadt het al, we moesten een handstand push up doen. Binnen 15 minuten is het met behulp van goede coaching en uitleg gelukt om mij op de kop te krijgen. Voor de les had ik dat nog niet kunnen bedenken en uiteindelijk loop je de box uit met een goed gevoel.

Ik heb van dit moment veel geleerd. Bij elke WOD weer een nieuw uitdaging en dat maakt CrossFit zo leuk. De kick die je krijgt zodra je weer iets meer kilo’s op de stang kan doen of wanneer je merkt dat de oefening iets beter lukt in vergelijking met de vorige keer.

Ik verwacht na de coronatijd veel gezellige momenten met z’n allen. Ondanks de corona is de sfeer altijd top!

Ook een handstand push up leren? Kom dan bij CrossFit Unreal een proefles volgen!

Related Posts

Leave a comment