Meet the member: Thomas Markvoort

MEMBER OF THE WEEK: Thomas Markvoort

Hi! Ik ben Thomas Markvoort, 33 jaartjes oud, getrouwd met Marleen én trotse vader van 2 prachtige dochters; Zoë en Fleur. Ik ben werkzaam als salesmanager bij Munsterhuis Autobedrijven. Zoek je een nieuwe auto, dan help ik je graag?

In januari van dit jaar ben ik begonnen met de INTRO-lessen en vanaf les 1 wist ik al dat mij als lid ging aanmelden bij UnReal.  De afwisselende workouts in combinatie met het verleggen van je grenzen heeft een verslavende werking en zorgt ervoor dat ik elke keer met erg veel plezier naar workouts ga. Wat ik eveneens erg kan waarderen is de persoonlijke aandacht die je krijgt van de trainers. Er wordt continu gelet of je de goede houding hebt (erg belangrijk!) en de oefeningen worden stapsgewijs uitgelegd d.m.v. heldere instructies. 

Ik heb niet specifiek één trots moment ervaren tijdens het Crossfitten, maar ben trots op het feit je vooruitgang merkt wanneer je een oefening vaker hebt gedaan. Elke keer krijg je bijv. de techniek meer en meer onder de knie óf kun je opschalen qua gewicht op de stang. Daarnaast -wanneer je na een WOD naar de spreekwoordelijke kloten bent- ervaar je uiteraard ook een trots gevoel omdat je het toch maar weer gehaald hebt?

Ik had gehoopt om op de vraag; ‘Wat is je meest gezellige moment bij Unreal’ in te kunnen vullen dat dit ‘Foods & Drinks’ was, maar helaas kon dit door Corona niet doorgaan. Maar, het is altijd gezellig tijdens de Workouts en daarna, wanneer er nog even nagepraat wordt. Bij Unreal train je met een groep leuke én enthousiaste mensen, dus gezelligheid is volop aanwezig!

Naast het sporten bij Unreal ben ik ook erg gepassioneerd over speciaal bier (love it!) en mag ik graag vissen. Dat laatste verbaast sommige mensen nog wel eens, maar dit doe ik al heel m’n leven. Hoogtepunt in mijn ‘viscarriere’ was een trip met 3 vrienden naar de Lofoten in Noorwegen. Hier hebben we vorig jaar één week lang op zee gevist en erg mooie vissen weten te vangen. ?

Related Posts

Leave a comment