Meet the member: Jurgen Koedijk

Member of the week: Jurgen koedijk

Hi, ik ben Jurgen Koedijk, 26 jaar en woonachtig te Rijssen. In het dagelijks leven werk ik als fysiotherapeut bij Pro-F en bij FC Twente/Heracles jeugdacademie.

In september ben ik een jaar lid van Crossfit Unreal, hiervoor heb ik jarenlang gevoetbald en gefitnesst. Tijdens het fitnessen bij de buren zag ik vaak leden van Unreal. Hierdoor is mijn interesse gewekt in Crossfit. Na één proefles was ik gelijk verkocht!

Het leuke aan Crossfit Unreal is dat er een goede sfeer hangt, je tot het uiterste wordt gedreven door de trainers en dat de trainers ook zeer kritisch zijn op de uitvoering.

Tijdens alle WOD lessen ervaar ik veel een trotse momenten, bijvoorbeeld wanneer ik merk dat ik meer gewicht aan kan of dat ik de WOD sneller klaar heb dan de timecap die voor een WOD staat.

Zoals eerder aangegeven zit ik nog maar een jaartje bij Crossfit Unreal, in dit jaar heb ik erg genoten van de gymnastics omdat je elke week verbeteringen ziet in mobiliteit/lenigheid. Qua activiteiten springen er voor mij twee dingen uit waarvan ik erg heb genoten, de mannenavond en de WOD op tweede kerstdag!

Wil je eens een proefles Crossfit proberen? Neem dan contact op met Crossfit Unreal.

Related Posts

Leave a comment