Member of the week: Agnes Oude Elberink

Hoi Allemaal,
Ik ben Agnes Oude Elberink en wordt komende maand 36 lentes jong. In het dagelijks leven ben ik mama van 2 fantastische kinderen, Maud (7 jaar) en Rover (4 jaar), vrouw van Wouter (die ook nog af en toe wat aandacht nodig heeft ?) en werk ik als pedagogisch hulpverlener op een Trainingshuis voor jongeren met een licht-verstandelijke beperking.

Sinds december 2020 (de start van Crossfit UnReal Almelo) ben ik lid bij UnReal, maar in april 2015 ben ik begonnen met CrossFit bij CrossFit de Box in Almelo, waar Bob destijds trainer was. Al snel werd CrossFit mijn grote hobby/verslaving. Mijn sterke punt bij Crossfit is het stukje Weightlifting. Wat ik merk in het dagelijks leven, is dat mensen niet verwachten van een vrouw dat je sterker kunt zijn dan dat het lijkt. Ik vind het dan ook altijd heel grappig als iemand je dan wil helpen en je zegt en laat zien dat het niet hoeft. Mensen kijken dan soms hun ogen uit!!?

Tijdens mijn zwangerschap ben ik nog tot de avond van het breken van mijn vliezen aan het trainen gebleven, natuurlijk op het eind wel wat aangepast ?. Ook heb ik al met een aantal wedstrijden meegedaan, voor de lol, en judge ik ook regelmatig bij crossfit wedstrijden. Helaas afgelopen jaar niet meer #corona…

Ik hoop dat we snel weer kunnen trainen zoals we dat gewend zijn en ik mijn trotse momentjes weer kan pakken, wanneer ik weer een doel behaald heb of weer een PR (persoonlijk record) heb neergezet. Dat voelt altijd zo lekker!! Natuurlijk heb ik ook vaak genoeg mijn moment dat ik denk, “Pfff… Wat ben ik toch aan het doen?” of dat ik wat klunzig ben. Zoals 2 jaar geleden, 3 dagen voor de kwalificaties voor “the Dutch Throwdown”, dat ik mijn vinger brak doordat ik een 10kg schijf iets te hard liet vallen en mijn vinger er nog tussen zat. Super knullig! ??‍♀️

De trainingen vind ik ook altijd super gezellig. Vooral op vrijdagavond na de training nog even (soms iets te lang tot 22.00 uur, dat het automatische inbraakalarm afgaat) blijven hangen en gezellig kletsen met een drankje erbij. Of wat wij eerder 2 keer met elkaar hebben gedaan is een dag naar Winterberg om te skiën, super tof is dat. Ik hoop dat we snel weer leuke dingen kunnen organiseren en kunnen gaan doen met elkaar. 

  1. Hi Marieke, Bedankt voor je bericht. Via deze link: https://www.wodapp.nl/free-trial/p/10420 kun je een geschikt moment selecteren. Groet Lisette van Crossfit…

  2. Hallo ik ben marieke en ik zou dit wel eens willen proberen crossfitt. Dus zou ik bij jullie wel een…

Leave a comment