Member of the week: Leanie

Hallo, mijn is Leanie Bijleveld. Ik ben 27 jaar oud en woon samen met mijn vriend en 2 katjes in Almelo. In het dagelijks leven werk ik als Visual Merchandiser bij The Sting in Hengelo.

Ik ben sinds mei 2021 lid bij Crossfit Unreal. Sinds mijn eerste proefles in april ben ik helemaal om en ben ik sindsdien een paar keer in de week te vinden in the box in Almelo.

Hiervoor heb ik 8 jaar in de sportschool aan krachttraining gedaan. Op een gegeven moment raakte ik hiervoor de motivatie kwijt en zocht ik naar een nieuwe uitdaging.. Nou die heb ik hier gevonden kan ik je vertellen!

De trotse momenten zijn bij mij tijdens een WOD waarvan ik denk “Hoe ga ik dit in godsnaam volhouden”, en dat het dan toch lukt om het af te maken. Altijd met de aanmoediging van de coach en de groepsspirit, zorgt ervoor dat ik echt alles geef en tot het uiterste gaat.
Maar het meeste trotse moment is toch wel de eerste paar reps bij de toes 2 bar en de handstand push ups die dan lukt!

Mijn motivatie om naar de box te komen en een WOD te doen is om steeds fitter en beter te worden en te genieten van de weg er naar toe om de fitste versie van mezelf te worden💪

Wat mensen niet van mij verwachten, aangezien mijn tengere postuur, is dat ik best wel sterk ben in mijn benen en makkelijk zwaardere gewichten kan squatten.

Leave a comment