Member of the week: Maarten Dommerholt

MEET THE MEMBER: MAARTEN DOMMERHOLT

Mijn naam is Maarten Dommerholt, ik ben 39 jaar, getrouwd met Lisanne en vader van Lexie en Jack. Overdag sta ik voor de klas als docent aardrijkskunde in het voortgezet onderwijs in Almelo. Lesgeven aan lastige pubers 😉

Ik ben sinds januari lid van de CrossFit. Dit vanwege het feit dat ik moest herstellen van een kruisbandoperatie en hier de nodige training voor moest hebben. Dit is bij de Crossfit zeker mooi te combineren met tal van andere oefeningen en trainingen. Daarnaast ben ik al eens eerder lid geweest van de CrossFit, maar kon dit toen niet combineren met andere sporten. Dit was eerder bij Unreal en ook al eens bij ‘’The Box’’ op het oude adres.

Echt een specifiek trots moment heb ik niet tijdens de CrossFit. Elke keer weer thuiskomen en denken: ‘’toch weer mooi gedaan en ’kapot’ gegaan.’’ geeft altijd een trots gevoel. Ook wanneer je de oefeningen steeds beter beheerst en ook steeds beter weet wat je grenzen zijn, geven altijd voldoening (Lees: dat je niet elke keer een dextro moet weghappen na de WOD).

De meest gezellig Crossfit momenten zijn bijna alle WOD’s waarbij ik niet aan het rek hoef te hangen voor een ‘’Toes to bar’’ etc… 😉

Wat mensen misschien niet weten is dat ik graag lang mag barbecueën. Geen speklapjes en worstjes etc, maar flinke stukken vlees, vis, etc. Ook een leuke hobby waarbij je bezig bent met calorieën haha.

Nou, tot een volgende keer dan maar bij Unreal!

Groeten,
Maarten

Leave a comment