Member of the week: Maarten

Hallo, mijn naam is Maarten. Ik werk in de gevangenis in Almelo als complex beveiliger. Dit zijn onregelmatige tijden waardoor ik de ene week wat meer kan sporten dan de andere week, wat het soms lastig maakt om een goed ritme te vinden met de crossfit. Ik ben lid bij Crossfit Unreal sinds dat ze in Almelo zijn gevestigd. Daarvoor trainde ik bij Barbers & Barbells en verder daarvoor heb ik nog een tijdje lesgegeven bij The Box Almelo (CrossFit en Fysio training). Wat mensen niet van mij weten is dat ik al vanaf het eerste moment, zeker 6 jaar geleden, bij de CrossFit in Almelo (The Box) aanwezig was als stagiaire, uiteindelijk ook les in ben gaan geven, maar ik zelf CrossFit nog niks aan vond om te doen. Pas sinds 2 jaar ben ik redelijk fanatiek aan het Crossfitten nadat ik ben gestopt met voetbal. Nu de smaak wel goed te pakken! Ik heb nog niet echt een feestje meegemaakt bij Unreal, maar wanneer ik kan wil ik deze zeker bijwonen!

 

Related Posts

Leave a comment