Member of the week: Marijn

MEMBER OF THE WEEK: MARIJN NIJKAMP

Mijn naam is Marijn Nijkamp, ik ben 31 jaar en woon samen met mijn man en 2 dochters in Rijssen. In het dagelijks leven ben ik medewerker van het cliënt service bureau binnen de Twentse Zorgcentra. Ik hou me daar bezig met administratieve taken rondom de zorg.

Sinds oktober 2021 ben ik lid bij Crossfit Unreal. Mijn meest trotse moment is toen ik erachter kwam dat ik een handstand push-up kon, bij de eerste keer oefenen! Een echt “wat ben ik toch aan het doen?!” moment had ik tijdens de testweek, toen “Karen” op het programma stond (150 wall balls for time). Op ongeveer de helft dacht ik “jeeeetje, waarom vond ik dit ook alweer leuk?!”. De dag erna (en de dag dáárna) met spierpijn achterwaarts de trap oplopend bleef ik mezelf dat afvragen. Maar vervolgens toch de volgende testweek weer dezelfde WOD doen.. het blijft toch leuk hè!

Mijn meest gezellige CrossFit moment? Ik heb er twee! De KingsWOD op koningsdag vond ik super gezellig. En daarnaast de Ladies Night die we onlangs gehad hebben. Het is vooral erg leuk om alle mensen uit de box ook eens in hun dagelijkse kleding te zien in plaats van sportkleding.

Wat mensen niet van mij verwachten? Dat ik graag ga vissen om te ontspannen! 🎣

 

Leave a comment