Member of the week: Sonja Oude Geerdink

Meet the member: Sonja Oude Geerdink

HI, mijn naam is Sonja Oude Geerdink. Ik ben 27 jaar en ik woon samen met mijn vriend en kat in Almelo. In het dagelijks leven werk ik bij de Belastingtelefoon als kwaliteitsmedewerkster.

Ik sport sinds april 2019 bij Unreal. Ik deed daarvoor aan fitness maar ging de ene keer 5 keer per week en de andere keer ging ik maanden niet. Mijn zus Mariska heeft mij vaker proberen over te halen om een keer mee te gaan maar ik dacht; dat is veel te zwaar, dat kan ik toch niet… maar uiteindelijk besloot ik toch maar een lesje te proberen. Sindsdien ben ik meerdere keren per week te vinden in de box!

Mijn trotse moment tijdens het Crossfitten.. elke keer wanneer ik iets zwaarder kan squatten of deadliften dan voorheen ben ik trots. Oja! Ik was ook heel trots toen ik mijn eerste push up kon, voordat ik begon met Crossfit kon ik maximaal 1 keer een push up op de knieën!

Maar als we heel veel burpees moeten doen dan vraag ik me nog wel eens af.. waarom doe ik dit? Na die tijd voel je je natuurlijk wel voldaan.

Het meest gezellig moment bij Unreal vond ik, net als vele anderen, het 2-jarig bestaan van Unreal. Lekker uiteten toen het nog kon en vervolgens een afterparty in Lucky. Het is zo leuk om te zien hoe iedereen met elkaar omgaat en dat iedereen er ook makkelijk tussen komt.

Wil je net zoals Sonja ook een keer een proefles CrossFit doen? Neem dan contact op via een privé bericht of een DM op onze social media kanalen.

Related Posts

Leave a comment