Member of the week: Robert-Jan Altink

MEET THE MEMBER: ROBERT JAN

Hey! Ik ben Robert-Jan Altink, 26 jaar oud en woon nog bij mijn ouders thuis, wel heb ik net samen met mijn vriendin Carlijn een huis gekocht in Rijssen. Vanaf 1 juli krijgen we de sleutel en kunnen we beginnen met klussen. Ik werk bij Reitsema & Partners architecten in Rijssen als Assistent-ontwerper, hier houd ik me bezig met het ontwerpen & verder uitwerken van verschillende gebouwen.

Sinds mei 2020 Crossfit ik. Direct na de eerste lockdown ben ik begonnen met de buiten lessen. Hiervoor deed ik aan fitness. Na in de lockdown ook mijn conditie verbeterd te hebben durfde ik het aan om te beginnen met crossfit. 

De momenten waar ik het meeste plezier uit haal is het verbeteren van / het leren van een nieuwe skill, de eerste toes-to-bar, muscle-up en snatches zijn echte mijlpalen. Ondertussen ben ik aan het oefenen om ook de eerste paar goede double unders achter elkaar te springen, maar of dat ooit lukt…

De sfeer onderling is voor mij een echte meerwaarde bij Unreal, tijdens de WOD competitief zijn en elkaar aanmoedigen en daarna de gezelligheid is wat het voor mij extra leuk maakt! De sfeer tijdens de competitie WOD’s stijgt hier nog een stukje bovenuit elkaar aanmoedigen en elkaar helpen het best mogelijke resultaat neer te zetten!

Tijdens mijn vakantie probeer ik ook altijd nog sportief bezig te zijn. Ik vind het dan de ontzettend gaaf om niet alleen een land of stad boven water te ontdekken maar trek dan ook graag mijn duikuitrusting aan om de onderwaterwereld te bekijken. Ik kan dan ontzettend genieten van de natuur en de rust onder water.

Ook nieuwsgierig naar CrossFit? Neem een proefles en ervaar het zelf!

    Leave a comment