Over Ons

Waarom Crossfit Unreal?

  1. Nieuwe uitdagingen | Crossfit is alles behalve routinematig. Doordat de work-outs per dag wisselen, heb je nooit het gevoel hetzelfde te doen als de week ervoor. Je lichaam en geest worden hierdoor continu uitgedaagd en verveling slaat niet snel toe.
  2. Nieuwe mentale en fysieke grenzen | Crossfit pusht je om verder te gaan en niet op te geven wanneer het even zwaar wordt. Hierdoor ga je altijd naar huis met het gevoel dat je echt wat gedaan en bereikt hebt, zal je snel merken hoe je conditie en gezondheid verbetert en word je mentaal sterker.
  3. Community | Crossfit draait om progressief trainen: je bent in competitie met jezelf en probeert jezelf keer op keer te verbeteren. Tegelijkertijd ligt de focus bij Unreal sterk op het teamgevoel. Tijdens de work-outs kan je rekenen op aanmoediging van de andere leden en de coach, voor – en na de work-out is er volop ruimte om te blijven hangen en na te praten en er worden veel evenementen georganiseerd waardoor je andere leden goed leert kennen.
  4. Focus op kleinschaligheid | Bij Unreal draait veel om persoonlijke aandacht en kleinschaligheid. We geloven erin dat je hierdoor de meeste progressie en resultaten boekt, het teamgevoel optimaal ervaart en met plezier komt trainen. 
  5. Team van gecertificeerde coaches | Bij Unreal krijg je uitsluitend training van gecertificeerde coaches die vast verbonden zijn aan Unreal. Hierdoor garanderen we dat alle work-outs van hoog niveau zijn. Zowel qua techniek, als qua sfeer.