UNREAL LOCKDOWN 2.0

 

Wij delen de aankomende weken tijdens de Unreal Lockdown 2.0 elke dag WOD’s inclusief warm up, skill én workout die jij thuis kunt uitvoeren, met behulp van video’s die je via de onderstaande links kunt bekijken. Daarnaast bieden we elke dag de mogelijkheid aan om 19:00 uur samen live een workout te doen die wordt gehost via Zoom. Hieronder vind je de instructies om samen in vorm te blijven!

VOLG ONS OP YOUTUBE

Via deze link kom je terecht op het YouTube-kanaal van Crossfit Unreal, hier vind je alle video’s die we speciaal voor jou hebben opgenomen. Abonneer dan ook meteen op ons kanaal en zet het belletje aan zodat je een melding krijgt wanneer wij een nieuwe video hebben geüpload!

CROSSFIT UNREAL OP YOUTUBE

Werkt de link niet? Plak deze regel dan in je browser: bit.ly/CROSSFITUNREAL-YOUTUBE

ZOOM OF THE DAY LIVE – 19:00

Elke doordeweekse dag hosten wij de WOD van die dag via Zoom, met een account heb je altijd toegang in de online workout. Samen met een van onze coaches wordt je door de workout heen geleid. Via de Zoom of the day heb je toegang tot de online omgeving. Zien wij je om 19:00 uur?

ZOOM LINK

MEETING ID: 418 233 5835

CODE: UNREAL

WOD

De WOD op een ander geschikt moment uitvoeren? Bekijk dan de WOD die via onze afspeellijst op YouTube is te bekijken, elke dag weer een nieuwe workout!

WORKOUT OF THE DAY

Werkt de link niet? Plak deze regel dan in je browser: bit.ly/WOD-CROSSFITUNREAL

UNREAL MOBILITY

Werken aan je mobiliteit tijdens de Unreal Lockdown 2.0? Met Unreal Mobility blijf je flexibel én in vorm om straks weer alle spieren volop te gebruiken.

UNREAL MOBILITY

Werkt de link niet? Plak deze regel dan in je browser: https://bit.ly/MOBILITY-CROSSFITUNREAL