Unreallie uitgelicht: Maarten

MEMBER OF THE WEEK: MAARTEN JANSEN

Hoi! Ik ben Maarten Janssen en woon samen met mijn vrouw Marjolein en kinderen Romijn en Saul in Rijssen. Begin januari 2023 krijgen we de sleutel van onze nieuwe woning, we kijken uit om hier te gaan wonen! In het dagelijkse leven ben ik ZZP’er als schilder/behanger. Dit doe ik nu 2 jaar, hiervoor heb ik 15 jaar bij Niverplast gewerkt.

Ik ben sinds maart 2022 lid bij Crossfit Unreal en heb het super naar mijn zin. Het afgelopen half jaar heb ik enorme vooruitgang geboekt (ook in combinatie met Nutrition 101) en ben ik me een stuk fitter en gezonder gaan voelen. 

Waar ik het meest trots op ben weet ik niet precies, maar de eerste keer bovenin het touw of de eerste WOD binnen de time cap halen gaf toch een lekker gevoel. Met de toes to Bar heb ik nog steeds het gevoel van ‘wat ben ik in vredesnaam aan het doen’. Deze techniek heb ik nog steeds niet onder de knie (soms tot hilariteit van mijn medesporters) maar ik weet zeker dat het ooit gaat komen! 

Qua gezelligheid vind ik Crossfit Unreal goed bij me passen, vooral de bierproeverij(en) zijn me op het lijf geschreven. Grapje natuurlijk, ook om het lesuur heen is het altijd leuk en wil iedereen wel een praatje maken. 😉

Wat de meeste mensen niet weten is dat ik een jaar geleden nog meer dan 15kg zwaarder was. Mede door mijn deelname aan Nutrition 101 heb ik goed inzicht gekregen over de verhoudingen qua eten en sporten (en dat een drankje op z’n tijd echt wel mag).

Speciaalbieravond
Maarten Janssen
Nutrition 101

Leave a comment